14 mars 2013

on my mind and in my heart

Change! Jobbstart imorgon. Nervöst och spännande. Haikea fiilis. Trösten är vetskapen om att lillen är hemma med sin pappa, och att det är deras tid nu att få spendera dagarna tillsammans. Men det kommer bli tufft, det är jag beredd på. Lite jobbigt har det känts här dagarna innan också. Men det är så det är. Tröstar gör också kommande höst då jag kommer vara hemma med William igen i tre månader. Känns skönt. Förstå mig dock inte fel, mitt jobb är bra. Men det är en stor förändring. Och ingenting går ju upp mot att spendera tid med guldklimpen.

Relief! William har haft tre öroninflammationer redan på sina 8 månader, vilket givetvis är ruttet. Tycker så synd om honom. Nu verkar han dock må bättre. Och idag undersökte en öronspecialist (privat) hans öron, och menade att de nu är friska. Det om nåt är härligt. W har redan fått en remiss till öronpolin för undersökning av öronen och eventuell insättning av rör i öronen. Håller tummarna för att inga nya inflammationer skall dyka upp, och att ingreppet ej behövs.

Northern stars! Förra helgen spenderade vi i Kokkola och det var en väldigt skön vistelse. Spenderade tid med mor- och farföräldrar till W, hade date med gubben på finrestaurang, träffade andra nära och kära och hade det allmänt bra. Saknade dock Ws morfar som var på jobbresa i Kina... Men han kommer och hälsar på här i Vasa nu på söndan istället!

Baby food! Tycker det är kul med babymat; tillredning, recept, introducera nya smakportioner och att satsa på färsk och naturlig mat. Har sen början fixat till allt annat utom frukt- och bärpureer själv, men har nu även börjat röra ihop dessa också. Det går tämligen snabbt att fixa och frysa. Och så är det faktiskt skoj. Speciellt i och med två nya böcker om babymat (pureer och fingermat) jag beställt, som innehåller enkla recept på stuff med kryddor och sånt jag själv inte skulle komma på. Skoj!

Sleep! Dags för tankning av sömn. Godnatt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar